Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

blog

Tuti tippek kerti partihoz

2021.06.15 08:27
Tuti tippek kerti partihoz

Nincs nyár baráti összejövetelek, sütögetések és nagy szülinapi bulik nélkül. Mindehhez pedig kétségtelenül a legjobb hely saját otthonunk udvara, ahol van hely a gyerekeknek szaladgálni, friss levegőn lehetünk, és jókat ehetünk családunkkal, barátainkkal. Ha Ön is tervez kerti partit rendezni a közeljövőben, tartson a Mécsesáruházzal, lesse el legjobb ötleteinket!

Hűsítő smoothie-k

A legfinomabb vendégváró ital egy forró napon bizony a friss és gyümölcsös smoothie. Készülhet friss gyümölcsből és jégkockából, de akár fagyasztott gyümölcsből is. Hígíthatjuk vízzel, vagy akár limonádéval is. Mangó, őszibarack, banán, málna, eper és áfonya – ezekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Vegyítsük őket kedvünkre, és ha kész a finom ital, vastag, színes szívószállal kínáljuk őket.

Hintázásra fel!

Bizony, idén is hódítanak a hinták, nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is számtalanféle hintát és függőágyat kínálnak a gyártók. Akár hintatartó állványra téve, akár két stabil fa közé kifeszítve nagyszerű szórakozás lehet a vendégeknek és a későbbiekben a házigazdának egyaránt. Lógassunk fel a hinta közelébe girlandokat, mécsestartókat kis gyertyákkal, így biztosan sikerül megnyugtató hangulatot teremtenünk.

Függő mécsestartók

Nincs is hangulatosabb annál, mint amikor kezd esteledni, és a fákra fellógatott helyes kis mécsestartókban meggyulladnak a gyertyák, kis fénypontokkal bearanyozva az egész kertet. Készíthetünk belőlük girlandot is, ha egy madzagra fűzzük őket egymás után szépen sorban, de elszórva is elhelyezhetjük őket.

Ha csak egy kevés alkoholt szeretnénk

Jó lenne egy kicsit feldobni a klasszikus italokat, de a túl erős alkoholt nem kedvelik a vendégek? Fagyasszunk le boltban kapható, előre bekevert koktélokat, vagy akár gyümölcsös bort. Jégkockatartóba adagoljuk, majd fagyasszuk őket teljesen sziládra, így később bármilyen folyadékot ízesíthetünk velük. Szörp, jeges tea vagy limonádé – egy kis alkohollal feldobva igazi különlegesség.

Úszógyertyák minden mennyiségben

Madáritatóba, kerti dézsába, asztalra helyezett kis üvegedénybe, befőttes üvegben a kert minden részére szétszórva, vagy ahová kedvünk tartja – az úszógyertyák igazi nyári hangulatot idéznek, bárhová tesszük őket, nagyon jól mutatnak.

Készítsünk piknikező sarkot!

A gyerekek garantáltan imádni fogják, de néhány felnőtt is szívesen leheveredik egy hosszú nap után a kert egy hangulatos kis sarkába. Szőnyegeket a földre, párnákat ki, színes lepedőt a fára felkötni, és máris kész az árnyékoló. A legjobb hely a nyugalmas baráti beszélgetésekhez!

Vidám virágcsokrok

A nyár tele van csodaszép illatos és színes virágokkal, érdemes a különleges alkalmakra beszereznünk belőlük néhányat. Nem kell virágkötőnek lenni ahhoz, hogy néhány vidám kis virágot mutatós csokorrá varázsoljunk. Látogassunk el a helyi piacra, vásároljunk különböző fajta virágokat, és vegyesen helyezzük őket el befőttes üvegekbe. Egyszerű, de nagyszerű dekorációja lesz kertünknek.

 

Ha sikerült fellelkesítenünk, de nem tudja, honnan szerezze be a kellékeket, a Mécsesáruháznál a legjobb helyen jár. Úszógyertyák, mécsesek, tömbgyertyák, mécsestartók minden mennyiségben, megfizethető áron. Mécsesáruház – minden, ami gyertya, válassza a minőséget, megbízhatóságot!