Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Mécses Manufaktúra kft.
Cím:
2660 Balassagyarmat, Kóvári út 26.
Telefon:
Áruház neve:
Gyertya és Mécses Áruház
Adószám:
24804365-2-42
EU adószám:
HU24804365
Cégjegyzék szám:
01-09-183287
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma
2013.12.19.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
11713005-20612517
Kapcsolattartó neve:
Mécsesáruház
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-20 491 1317
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Foxpost csomagautomata
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Szállítási költség: 995 Ft
MyGLS API házhozszállítás
mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 750 Ft
MyGLS API csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 750 Ft
Fizetés
Biztonságos bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód kiválasztása esetén a Global Payments webpay online rendszerébe irányítjuk át a vásárlót, ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a fizetési megoldás oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyáját. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.

A rendelések feldolgozását munkatársaink csak a vásárlás összegének beérkezését (sikeres tranzakció) követően kezdik meg.
Utánvéttel ( +495 Ft)
495 Ft utánvétkezelési díjat számítunk fel!
Utánvétes fizetés esetén a csomag megérkezésekor készpénzzel, vagy bankkártyával tudja a futárszolgálatnál kifizetni megrendelését!
Átutalás
Előre utalásos fizetés esetén a vásárlás összegét kérjük utalja az OTP Bank Nyrt-nél vezetett bankszámlára, megjegyzésbe pedig írja be a megrendelés azonosítóját!

A rendelések feldolgozását munkatársaink csak a vásárlás összegének beérkezését (sikeres tranzakció) követően kezdik meg.

Kollégánk hamarosan további értesítőt küld a megrendelés állapotáról.

A fizetéshez használt adatok:

Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11713005-20612517
Cég neve: Mécses Manufaktúra Kft
Megjegyzés: megrendelés azonosítója
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!