Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

blog

Itt a meleg, úszógyertyákat elő!

2021.05.11 10:06
Itt a meleg, úszógyertyákat elő!

Végre küszöbön a nyár, amit már annyira vártunk, hiszen jó időben ki lehet ülni a teraszra vagy a kertbe, indulat a tábortűz- és grillszezon, jöhetnek a romantikus, csillagnézős éjszakák és az otthoni, udvarra tervezett baráti beszélgetések. Mindehhez pedig hangulatos és látványos dekoráció illik, aminek éke lehet az úszógyertya. Az úszógyertya legnagyobb előnye, hogy segítségével igazi nyarat idéző, vízparti hangulatot tudunk teremteni bármilyen környezetben. Vidám, romantikus vagy éppen elegáns dekorációra lenne szükség? Úszógyertyával mindez lehetséges, mutatjuk, hogyan!

Különlegességük

Az úszógyertya egy rendkívül ötletes kis gyertyaféle, többnyire lapított gömb alakú, sokféle színben elérhető, és ha vízbe helyezzük, fenn marad a víz felszínén, és lebeg. Az úszógyertyák hosszú órákon át úsznak a vízen, anélkül, hogy elsüllyednének. Közben apró fényükkel beragyogják az esti naplementét, vagy éppen a kora délutáni pihenős-beszélgetős órákat, nagyszerű hangulatot teremtve.

 

Ötletek úszógyertyára

  • Az úszógyertya rendkívül mutatós, ha virágokkal vegyítve tesszük egy kis lapos tálkába az asztal közepére. Ha egy, esetleg két színben gondolkodunk, az összhatás inkább visszafogott, elegáns és romantikus lesz, ha viszont sok kis színes virágot vegyítünk, a dekorációnk vidám és élénk hangulatot tükröz. Ez utóbbi gyerekzsúrokra, szülinapokra a legjobb választás.
  • Ha költséghatékony megoldást szeretnénk, tegyük őket egyszerű, szép formájú befőttes üvegekbe. Alulra kerülhetnek szép kis kavicsok, kövek, kagylók, a tejére pedig egy-egy gyertya.
  • Ha van kerti dézsánk, a benne lévő zöld növények mellé helyzethetünk egy-egy darab gyertyát. Túl sokat ne, nehogy megsérüljenek a növények a gyertya lángjától. Elegendő egy-két darab, kis fényük máris nagyszerű hangulatot fog varázsolni.
  • Bodzaszezonban a bodza kis fehér virágaival teleszórhatunk egy tálat, és azokra tehetünk színes vagy éppen fehér gyertyákat. Igazi visszafogott, romantikus dísze lehet a kertnek vagy az erkélynek, terasznak. Az orgona apró virágaival szintén csodaszép asztaldísz készíthető.
  • Vannak otthon színes mécsestartók? Elő velük! Azokhoz nem is kell semmi kiegészítő, elég, ha vizet töltünk egy mécsestartóra, és a tetejére tesszük a színben harmonizáló gyertyát. Elszórva helyezzük el őket a kert minden pontján, hogy fényes kis pontokként bevilágítsák az egész estét.

 

A Mécsesáruház igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni és mindenféle gyertyát biztosítani megrendelői számára. Nincs ez másképp az úszógyertyákkal sem, melyből számtalan szín elérhető webáruházunkban. Rendeljen tőlünk több színt, így ha kedve van, kombinálhatja is őket, ha pedig éppen az egyszerűségre vágyik, és ugyanolyan színből szeretne többet, azt is könnyen megteheti, hiszen tízdarabos kiszerelésben áruljuk őket.