Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

blog

Tíz romantikus ötlet Valentin-napra

2020.02.13 22:21
Tíz romantikus ötlet Valentin-napra

Eddig meg sem fordult a fejében, hogy az idei Valentin-napot megünnepelje kedvesével? Próbálja meg emlékezetessé tenni szerelme számára! Nem kell nagy felhajtásra gondolni, sokszor egy kis odafigyelés, kedveskedés is elegendő ahhoz, hogy szép emlékeket szerezzünk. A Mécsesáruház ismét segít kedves olvasóinak, ötleteket adva egy igazi meglepetéshez. Mécseseket, gyertyákat, vörös rózsákat elő, készüljünk a Valentin-napra!

1. Gyertyafényes vacsora
Ha Valentin-nap, akkor a gyertyafény elengedhetetlen. A gyertya lángja különleges, finom fényével meghitt hangulatot varázsol. A vacsorát főzhetjük mi magunk kedvesünknek, ami főleg akkor kellemes meglepetés, ha egyébként nem vagyunk született konyhatündérek. De a kedvenc éttermünkbe is ellátogathatunk együtt, ahol a pincért megkérhetjük, hogy ne feledkezzen el a gyertyáról és a jól behűtött pezsgőről.

romantikus vacsora

2. Wellness hétvége
A fárasztó mindennapok után mindenki vágyik egy kis feltöltődésre. Hazánkban számos különleges wellness élményt kínáló panzió és fürdő van, érdemes szétnézni közöttük. A pezsgőfürdő, a szauna, a különféle masszázs-szolgáltatások mind elérhetőek az ilyen helyeken. Az ellazult állapot segít feltöltődni és szép élményeket szerezni.

3. Közös koncert
Ezer éve szeretne kedvesével elmenni egy jó koncertre? Szerencsére rengetegféle koncert elérhető hazánkban, de ha valami különlegesre vágynak, érdemes megnézni Bécs kínálatát is, ahol rendkívül színvonalas zenei eseményeket tartanak, és még a távolság sem jelent megoldhatatlan problémát.

4. Filmezős romantikázás
A legkézenfekvőbb romantikus program a közös filmezés. Lehet moziban vagy otthon bekuckózva, ki mit szeret jobban. Egy szép, romantikus film segít kikapcsolni, ellazulni és olyan gondolatokat ébreszt, amikről aztán hosszasan lehet beszélgetni.

5. Utazás kettesben
Jó lenne körülnézni a környező országokban? Van egy kiszemelt egzotikus messzi táj, ahová mindig is szerettek volna eljutni? Csapjon le a last minute utakra, biztosan létezik egy tökéletes úti cél! Nincs jobb program, mint kettesben felfedezni egy idegen ország ízeit, illatait, látványosságait.

6. Fényképalbum a legszebb emlékekkel
Ha inkább szeretne valami tárgyi ajándékot adni, nagy örömet szerezhet egy fotóalbummal, amibe a legjobb közös képek kerülnek. Érdemes átnézni az évek során összegyűlt rengeteg digitális képet, és kiválasztani közülük a legszebb pillanatokat. A meghatottság garantált!

7. Profi fotózás
Ha már a fotóknál tartunk, akkor a profi fotózás is nagyon kellemes ajándék és közös élmény lehet. Lehet szó műtermi fotózásról, de kereshetünk olyan fotóst is, aki a természetben szereti fotózni az embereket. Minden megvalósítható, csak szánni kell rá egy kis időt és energiát.

8. Lakatfal
Nem feltétlenül kell külföldre utaznunk, ha szeretnénk egy kicsit kimozdulni. Igazi szerelmeseknek való program egy lakatfal felkeresése. Ha tehetjük, menjünk olyan városba, ahol még nem jártunk, lakatfal található Szegeden, Pécsen, Budapesten, Miskolcon, Győrben, Tatán, Szekszárdon, Békéscsabán és Szolnokon is. Egy szép kis lakattal örök emléket állíthatunk szerelmünknek.

9. Apró figyelmes ajándékok
A kedvesünk kedvenc bora, egy régóta vágyott bőröv, a kedvenc parfümje vagy egy jó könyv. Esetleg egy finom illatú gyertya, egy szép új ruha, egy csokor a kedvenc virágjából, egy szép ékszer. Bármi jó, amiről tudjuk, hogy a másik örülne neki.

10. Versolvasás
Ha van írói vénája, írjon neki szóló verset, ennél romantikusabb dolgot nem is lehet kitalálni. Ha nem tartozik azon kevesek közé, akik tudnak szép verseket írni, olvassa fel neki a saját kedvenceit. Válasszon közéjük szerelmes témájút is, hogy garantált legyen a hatás.

Reméljük sikerült kedves olvasóinknak néhány jó ötletet adni a Valentin-napi ünnepléshez. Ha gyertyára van szüksége, keresse a Mécsesáruház.hu ajánlatát, gazdag gyertyakínálattal és magas minőséggel várjuk kedves megrendelőinket!