Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

blog

Különleges formagyertyák

2020.08.12 07:35
Különleges formagyertyák

Előző cikkünkben a Mécsesáruház széles gyertyakínálatát kezdtük el sorra venni, kedves olvasóink megtudhatták, mely gyertyákat soroljuk a klasszikus kategóriába, melyiket milyen alkalomra érdemes választani, és milyen széleskörű kínálattal várjuk kedves megrendelőinket. Ezen a héten folytatjuk a bemutatók sorát, sorra vesszük a különleges formájú gyertyákat. Tartson ismét velünk, ne feledje, ha gyertyáról van szó, a Mécsesáruháznál a legjobb helyen jár!

Minden alkalomra más szín és más forma dukál – akár rusztikus, akár réteges hatású gyertyára vágyik, nálunk mind megtalálja. Nézzük őket szépen sorban!

Gombolyaggyertyák: ezek a kisebb méretű, számtalan színben elérhető kis viaszgombócok pont úgy néznek ki, mintha egy gombolyag fonalból állnának. Éppen ezért igen bohókás hatást keltenek, és mivel számtalan színben elérhetőek, nagyon vidám dekorációt lehet belőlük készíteni. Igazi vidám ékkövei a lakásnak.


Rusztikus gömb gyertyák: a rusztikus gyertyák felülete márványos hatású, tapintásra simák, mégsem teljesen homogén a színük. Éppen ettől lesznek kissé ódon hatásúak, ha valamilyen klasszikus színben vásároljuk meg őket. Ha viszont élénk és vidám színt választunk, kifejezetten kedves és szemet gyönyörködtető díszt készíthetünk belőlük, hiszen kerek formájukkal vonzzák a tekintetet.

Rusztikus hasáb gyertyák: a hasáb formájából adódóan tömör, zömök, erőt és eleganciát sugároz. Éles széleivel és sarkaival kiemelkedik a térből, ezért akiknek otthona modern, és szeretik a határozott éleket, kifejezetten jó választás.


Rusztikus hullám gyertyák: a hullámgyertyák igen érdekes formájukkal feldobják az asztalt vagy éppen a polcot, ahová helyezzük őket. Gazdag választékunkban találunk belőlük kéket, pirosat vagy világos árnyalatokat – amit éppen szeretnénk. A nyári vízparti hangulatot ezzel tudjuk a leginkább megidézni, éppen ezért a nyári dekoráció elengedhetetlen részei.


Rusztikus kocka gyertyák: a kis kocka formájú gyertyáknál nincs is univerzálisabb forma, bárhol, bármikor megállják a helyüket, bármilyen színben választjuk őket, biztosan nem fogjuk megbánni.


Rusztikus piramis gyertyák: a piramisok különleges formája ősidők óta vonzza az embereket, égre törő csúcsuk szimbolizálja az istenekkel való kommunikáció vágyát. Természetes igénye ez az embernek, hiszen a láthatatlan, megfoghatatlan misztikum rabul ejti mindenki képzeletét. Ezek a gyertyák éppen ezt szimbolizálják, égő lángjukkal az ég felé mutatnak.


Rusztikus tojás gyertyák: a tojás gyertya legjobban a húsvéthoz köthető, hiszen annak szimbóluma a tojás. De a tojás a termékenységet is jelképezi, így egy csokor virággal kísérve erőteljesen szimbolizálja magát az életet. Rusztikus hatásuk miatt pedig pont úgy néznek ki, mint a kézzel festett hímes tojások.


Csillaggyertyák: a csillaggyertya elsősorban az adventi készülődés gyertyája és a karácsonyi meghitt családi pillanatokat ragyogja be lángjával és formájával. Aki szeret előre gondolkodni, annak máris érdemes az éves gyertyakészletet beszerezni, és ebből a csillag formájúak sem maradhatnak ki.


Réteges gömb gyertyák: a réteges gyertyák különlegessége, hogy egy gyertyán belül több szín rétegződik egymásra, így nagyon szép átmenetes hatást lehet elérni. Természetesen a gyertyákban egymáshoz jól illő színeket kombinálnak, így az eredmény mindig egy-egy harmonikus darab, amit a gömbforma csak tovább fokoz.


Réteges hullámgyertyák: vidám őszi és nyári színekben érhetőek el a hullám formájú színátmenetes gyertyák, ezért aki a nyár végén még vágyik kicsit vissza a melegbe, de már érzi az ősz szelét, annak kiváló választás ezekkel a vidám szépségekkel melengetnie testét és lelkét.


Réteges kockagyertyák: a réteges kockagyertyák erőteljes és dinamikus színei átsegítik az embert az ősszel beköszöntő melankólián. Válassza a legvidámabb színeket, és helyezze őket a lakás jól látható pontjaira. Garantáltan felvidul majd tőlük.


Réteges piramis gyertyák: a réteges piramis gyertyák vidámak és elegánsak, tehát tudnak mindent, amit egy gyertyának tudni kell. Kiváló választás akár ajándéknak is.

Reméljük sikerült annyira körbejárnunk a témát, hogy kedves olvasóinknak és megrendelőinknek ezentúl nem fog gondot okozni, hogy megtalálják a számukra leginkább tetsző gyertyákat. Keresse bizalommal a Mécsáruházat, ahol a gazdag kínálat profizmussal társul!