Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

blog

Klasszikusok újratöltve

2020.09.23 10:00
Klasszikusok újratöltve

Klasszikusra vágyik? Henger gyertya a legjobb választás! Ha gyertyáról van szó, akkor pedig csakis a Mécsesáruház. Korábbi cikkeinkben már bemutattuk a Mécsesáruház gazdag kínálatának egy részét, most pedig folytatjuk a sort, és a henger gyertyákat vesszük górcső alá. Gondolta volna, hogy egyetlen jól megválasztott gyertyával olyan dekorációt tud készíteni asztalára, polcára vagy szekrényére, ami az egész szoba éke lesz? A lakberendezők időről időre felfedezik a gyertyák és a fény adta végtelen lehetőségeket, érdemes tehát nekünk is odafigyelni rájuk, hiszen kis anyagi befektetéssel nagyon látványos eredményeket lehet elérni. Ami mindig jó választás, és amivel lehetetlen mellélőni, az a hangsúlyos henger gyertya. A henger gyertyák egyszerűek, időtállóak és nagyon sokféleképpen alkalmazhatóak.

Rusztikus adventi gyertyák
Mint minden rusztikus gyertya, a henger gyertyák is különlegesen mutatósak, felszínük és színük nem egyenletes, éppen ezért különleges hatást keltenek. Az adventi időszak még odébb van, de az ősz már beköszöntött, ilyenkor a nyári hőség után az ember újra elkezd vágyni a gyertyák puha melegségére, ezért érdemes időben feltölteni a készleteket. Henger gyertyáink rengetegféle színben és méretben elérhetőek, keresse meg az Önnek leginkább tetszőket!

Rusztikus csipkés gyertyák
Ha valami igazán különlegesre vágyik, ha szeretne kedvesének örömet okozni, ha valami elegáns kiegészítőt keres a hálószobába, a csipkés gyertyáké a főszerep. A finom csipkeminta körülöleli a henger gyertyákat, igazán romantikus hatást keltve ezzel. Visszafogottabb színekben kapható kínálatunkban, hiszen óvatosan kell bánni a túldíszítéssel – a kevesebb néha több.

Rusztikus henger gyertyák
Kapható kis, közepes és nagy méretben, mindenféle árnyalatban, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Lakásdekorációs célokra a legjobb választás! Hosszú órákon át ég, így napokon keresztül beragyogja otthonunkat fényével.

Kötött henger gyertyák
Mint egy vastag, színes pulcsi ujja, vagy mint a nagyink, aki a hűvös napok beköszöntével hosszú órákon át kötögetett a fotelban ülve. Ezeket a képeket idézik a vidám színekben elérhető bohókás gyertyák. Hengeres formájukkal és kötött mintájukkal vidám díszek készíthetőek, de akár önmagukban is megállják helyüket.

Réteges henger gyertyák
A réteges gyertyák különlegessége, hogy a különböző színek egymásra rétegezve jelennek meg a gyertyában, így igazi vidám hangulatot árasztanak. A készítők minden esetben ügyelnek arra, hogy az alkalmazott színek harmonizáljanak egymással, így a végeredmény egy szép, formás és színes gyertya, ami bárhol megállja a helyét.

Aprócska fénypöttyök a teamécsesek
A nagyobb méretű gyertyák mellett a mai napig a legnépszerűbbek a teamécsesek, ők ugyanis képesek úgy leégni, hogy nem kell felkelnünk eloltani őket, így akár aludni is lehet mellettük. Kicsik, éppen ezért bárhol elférnek, ha pedig többet alkalmazunk belőlük egyszerre, csodálatos hatást érhetünk el velük.

Tea illatmécsesek
A legkülönfélébb illatokban érhetőek el a teamécseseink. Gyümölcsös, virágos, relaxációt segítő – csak hogy néhányat említsünk. Garantáltan megtalálja mindenki a kedvencét. Hatos kiszerelésben kaphatóak, így egyszerre többet is meggyújthatunk a lakás különböző pontjain.

Tea illatmécsesek maxi méretben
Óriási teamécsesek? Bizony, léteznek! Szintén mindenféle illatban elérhetőek, és nagy előnyük, hogy méretüknél fogva sokkal kevesebb elég belőlük ahhoz, hogy kellemes hangulatot és illatot varázsoljanak a szobákba.

Teamécsesek nagy kiszerelésben
Sok kis apró, egyszerű, de nagyszerű mécsesre lenne szüksége? Nálunk erre is van megoldás, hiszen nagy kiszerelésben is vásárolhat webshopukból mécseseket. Nem muszáj a kis hatos kiszereléssel bajlódni, válassza az ötven, vagy akár a száz darabos kiszerelést.

Ha Ön is szeretne megbízható helyről vásárolni gyertyát, keresse bizalommal a Mécsesáruház webshopját. Jót, jó áron – mi garantáljuk a minőséget!