nagykereskedelem

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Kedvező árak

Közvetlen import

Rugalmas fizetés

Nagy raktárkészlet

Törés garancia

MÉCSES, GYERTYA, DEKORÁCIÓ NAGYKERESKEDÉS - KERESKEDÉS NAGYBAN

A mi dolgunk, hogy helyet biztosítsunk annak az óriási árukészletnek, melyre viszonteladó, kiskereskedő partnereinknek szüksége lehet. A mi dolgunk, hogy lehetővé tegyük önnek a mécsesek és gyertyák piacán elérhető, lehető legszélesebb választékot. A mi dolgunk, hogy az ön által megrendelt termék másnapra már üzletének polcain legyen. Mindezt mi intézzük ön helyett:

Ez a mecsesaruhaz.hu, mécses, gyertya, dekoráció nagykereskedés.

A Mécses Manufaktúra Kft. olyan kedvező árakat kínál viszonteladó partnereinek, melyek valamennyi mécses- és gyertyakereskedő üzletét sikeresebbé tehetik. A cégünk által végzett rendszeres minőségellenőrzés pedig a folyamatos magas színvonalat biztosítja. A szállítási és fizetési feltételekről minden esetben egyedileg tárgyalunk. Nem fordulhat elő, hogy önnek sérült termékkel kell beérnie – minden alkalommal törési garanciát, és sérülésmentes szállítást vállalunk.

Gyertya, mécses, dekoráció nagykereskedés a közös sikerekért. Keressen minket, szerződjön velünk, ha üzletében mécseseket, gyertyákat, mécsestartókat, lámpásokat, dekorációkat értékesít! Elégedett partnereink sora bizonyítja, hogy érdemes velünk üzletet kötni!

Termékeink között megtalálja a legkiválóbb Holland minőségű Bolsius termékeket, és a legátlagosabb, kedvező áru termékeket egyaránt.

 

Legyen Ön is Viszonteladó partnerünk, és használja ki a Mécses Manufaktúra Kft. által nyújtott kedvező üzleti, szállítási feltételeket, hogy az Ön cége, üzlete is fejlődjön segítségünkkel.

Az általunk végzett minőség ellenőrzés garancia arra, hogy ügyfelei nem fognak csalódni a gyertyákban és mécsesekben.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, legyen viszonteladó partnerünk! Kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: +36 30 213 4592

megrendeles@mecsesaruhaz.hu