Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

blog

Legjobb karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

2018.12.19 13:23

Előző blogbejegyzésünkben a kétségbeesett és tanácstalan férfiakon igyekeztünk segíteni, akik még sehogyan sem állnak a karácsonyi ajándékok beszerzésével. Most viszont a férfiakat vesszük górcső alá, és a nőknek igyekszünk némi támpontot adni. Bár a nők híresen sietősek ebben a témában, és legtöbbjük már régen meg is vette a kiszemelt ajándékot, biztosan akadnak olyanok, akik úgy érzik, idén fogalmuk sincs, mit ajándékozzanak. A Mécsesáruház csapata minden erejét a témának szentelte, és jobbnál-jobb ötleteket szeretne most megosztani kedves olvasóival!

Legjobb karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

1. Élményajándék. A legjobb, amit egy férfi kaphat. Rengeteg nagyszerű élményt lehet ajándékozni a szeretett férfinak. Egy délután egy szabaduló szobában, néhány perc a szabadesés állapotában, egy szauna-bérlet vagy éppen egy biztonságtechnikai vezetés az olyannyira féltett kocsijával. De ez csak a kezdet. Ha ismerjük a megajándékozni kívánt férfi hobbiját, ne habozzunk, üssük be a keresőbe, milyen lehetőségek vannak. Az élmények örök éltre szóló ajándékok, semmivel sem lehet nagyobb örömet okozni, mint egy jóízű nevetéssel és néhány önfeledt pillanattal!

2. Egy könyv. Persze, ennek feltétele, hogy szeressen olvasni az illető. Ha pedig szeret, akkor megütöttük a főnyereményt, könyvekből ugyanis tényleg végtelen a lehetőség, és ezer százalékig biztosak vagyunk benne, hogy ha elég időt szánunk a kiválasztásra, fogunk a kiszemelt férfi érdeklődési körének megfelelőt találni. Az ajándékozás legjobb része az ajándék kitalálása és megtalálása, ne kapkodjuk hát el, szánjunk rá egy délelőttöt a könyvesboltban, kérjük az ott dolgozók segítségét, nézelődjünk, olvasgassuk bele a lehetséges könyvekbe. Higgye el, egy óra nézelődés a könyvek között, Önt is fel fogja tölteni! Hát még azt, aki kapja!

3. Koncertjegy. Mi lehet annál jobb, mint egy romantikus, gyertyafényes, vagy éppen táncolós, bulizós, csendes-ülős, esetleg szimfonikus koncert? Bizony semmi, ez a topajándékok között szerepel. És itt még kisebb a lehetősége annak, hogy rosszat választunk, hiszen teljesen ártalmatlan kérdésekkel azonnal ki lehet deríteni, ki milyen zenét szeret. A jegyből pedig illik rögtön kettőt venni, hiszen meglehetősen kevesen szeretnek egyedül koncertre járni.

4. Egy szép pulóver. Persze most biztosan sokan gondolják azt, hogy ez elcsépelt ötlet, de szerintünk egyáltalán nem az. Gondolja csak végig, hány igazán szép pulóvere van kedvesének? Olyan, amit nem azért vett meg, mert akciós volt vagy mert nem volt több ideje és kedve nézelődni, hanem ami tényleg jó minőségű, időtálló és ékes példája a férfi ruhatárának? Ugye, hogy nem sok ilyen jut eszébe! Itt az ideje beszerezni egy újat! Kellemes időtöltést, ezt biztosan élvezni fogja minden nő!

5. A lehető legjobb ajándék mindig az, amire régóta vágyik az illető, de sajnálja rá a pénzt. Tehát nincs igazából szüksége rá, de valamilyen okból kifolyólag szeretné. Ön tudja, hogy a megajándékozni kívánt férfinak mi a szíve vágya? Ha igen, ne habozzon, azonnal vegye meg! Ha nem, derítse ki! Ne ijedjen meg, minden nő mestere a faggatásnak, szép finoman biztosan ki tudja húzni a kiszemelt férfiból, hogy mire vágyik a szíve mélyén!

A Mécsesáruház csapata szívből kíván minden kedves vásárlójának békés, meghitt és boldog karácsonyt, melyben mindenki együtt tud lenni szeretteivel, és az együtt töltött percek lesznek mindenki legszebb ajándéka! Mi jövőre is várjuk kedves vásárlóinkat szebbnél-szebb gyertyákkal, az új esztendőben megújult kínálattal!