Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 491 1317

blog

Legjobb karácsonyi ajándékötletek nőknek

2018.12.13 13:29

Közeleg az év legszebb és legmeghittebb ünnepe, amikor a nagy családi vacsorák után a karácsonyfa alatt ülve kinyílnak az ajándékdobozok. Ugye Ön is elkezdett már gondolkodni, hogy mit fognak kapni szerettei? Ha nem, pánikra semmi ok, még van bőven idő karácsonyig, és mint mindig, a Mécsesáruház csapatára most is számíthat! Összeültünk és kieszeltünk néhány nagyszerű ajándékötletet, mellyel a tanácstalan férfiakat és nőket szeretnénk segíteni. Eheti cikkünkben a nőké a főszerep, de ígérjük, a férfiakra is gondolni fogunk!

1. Minőségi kozmetikum. Nem, nem az a fajta, amit a helyi drogériában díszdobozban árulnak, nem is az, amiből ha most négyet veszünk, akkor az ötödik ingyen van. Sokkal inkább egy kézműves termék, ami a természet erejét és illatát, gondos kezek munkáját és szeretetét rejti magában. Ma már léteznek olyan hazai és külföldi gyártók, akik saját kezűleg készítik el szépségápolási termékeiket, nem használnak semmilyen mesterséges anyagot, ami nagy szó a mai világban. Külön dicséret nekik azért, hogy mindegyiknél kérhető egyéni tanácsadás, így segítségünkre vannak, ha nem tudunk magunktól választani. Egy ápoló kézkrém vagy egy finom illatú testvaj biztosan örömet fog okozni az ajándékozottnak! Az árán viszont ne lépődjünk meg, az ilyen termékek bizony nem olcsók, de higgyék el, kedves férfiak, nem a semmiért fizetnek, hiszen a minősége kiváló, amivel el fogják bűvölni kedvesüket!

2. Egy extrameleg pulóver. Egy nőnek utcai ruházatot venni nagyon bátor dolog, szerintünk túl bátor is, ezt csak azoknak a férfiaknak ajánljuk jó szívvel, akik együtt szoktak vásárolni a feleségükkel és teljesen biztosak benne, hogy ismerik az ízlését és a pontos méretét. Ám az otthoni pulóverek kategóriája teljesen más téma. A hideg időben szinte minden nő fázik, és szinte mindenki vágyik a melegségre, a puhaságra és otthon még azok is szívesen bújnak egy nagy szőrös pulóverbe, akik amúgy minden reggel csinos ruhát vesznek fel. Ezért egy pulóverrel, esetleg pizsamával szinte biztosan sikert aratunk. Vásárláskor ne a szexi darabokra vadásszunk, hanem a kényelmesekre!

3. Egy gyertyafényes vacsorára szóló kupon, a feleségünk kedvenc helyén. Vagy új helyen, ahová mindig is szeretett volna elmenni. Esetleg egy ebéd édesanyánkkal kettesben, hiszen mindig arra panaszkodik, hogy keveset beszélgetünk. A minőségi együtt töltött idő bizony a legjobb ajándék még mindig!

4. Két óra egy lakberendezési áruházban. Ennek az ötletnek már a puszta olvasása is elborzasztó, nemde? A férfiakat a legkönnyebben a végeláthatatlan semmittevéssel, az üres tervezgetéssel lehet kiborítani. De mit tehetünk, ha a nők éppen ezt imádják? Gondolatban átalakítani az egész lakást, sétálgatni az óriási lakberendezési áruházakban és apró, kedves, vagy praktikus dolgokat venni otthonra. Természetesen ehhez a férfiak részéről erős idegzet ajánlott, és feltétlenül szépen megírt kupon formájában illik átadni!

5. Egy finom illatú gyertya. Ez tipikusan az az ajándék, ami minden nőnek jó. Feleségnek, barátnőnek, anyósnak, édesanyának, húgnak, menynek, munkatársnak. Tényleg bárkinek. A nőknek fontos, hogy otthonukat körbelengje a melegség, az otthonosság, ezt pedig legkönnyebben egy szép gyertyával lehet elérni.
Reméljük sikerült kicsit oldanunk a feszültséget azokban, akik még nem vásároltak be az ünnepekre és adtunk némi segítséget a továbbiakhoz. A Mécsesáruház csapata kitartást kíván a nagy karácsonyi sürgölődéshez, és ígérjük, hamarosan jövünk az új bogbejegyzéssel, melyben a férfiaké lesz a főszerep.